Varukorg: 0
 

logo
 
 

Fotografer och konstnärer

Vill du också ha med dina verk till försäljning? Kontakta oss så tar vi fram ett provtryck på ditt motiv.

 •  Till Tomas galleri 

  Tomas Lundquist

  Naturfotograf, med fågelskådande som grogrund för naturintresset. Fågelskådningen har växlat över till foto och det är alltsom oftast fåglar som står som aktörer i bildskapandet. Tomas är i grund och botten fågelskådare och har aktivt varit ute i fält som skådare ända sen 1983, varje år varje månad, varje helg. Kameran var med under många år men 2005 tog den överhanden. Sedan dess har det blivit foto i fokus, snarare än skådandet.

 • Tomas Lacke

  Tomas är en svensk självlärd konstnär vars verk började exponeras för en allmän publik i slutet på 90 talet. Hans konst är närvarande, intensiv och subtil. Han har ett gediget utställningsregister och många samlare har idag investerat i hans konst, både i och utanför Sverige. Idag äger han och driver sitt eget galleri och studio ” Galleri Lacke" i Åkersberga, där han även är bosatt.

 •  Till Magnus galleri 

  Magnus Skoglöf

  Magnus är en av Sveriges främsta matfotografer och en obotlig mat- och köksromantiker. Han använder sin konstnärliga begåvning och sitt stora matintresse på bästa sätt och lägger mycket vikt vid att göra sitt yttersta för bilden och kunden. Magnus är en lugn och ansvarskännande person med ett stort hjärta och nära till skratt.

 • Robin Enström

  Swedish based illustrator/designer/sign painter with love for the old and the handmade, Robin Enström creates his art. ”I am inspired by everything, from old lettering to signs, graffiti, street art, tattoos and crafts.” I love to try new ways to create art. And to always believe that anything is possible. If you don´t know how to do it, learn it! I have been painting from a very early age, my mother painted with water colors, a lot of nature and naked ladies, I always got some ink and paper and used to paint volcanoes!

 •  Till Peters galleri 

  Peter Tandlund

  Peter är en hängiven bildskapare som började fotografera som en 30-dagars utmaning - fotografera varje dag i en månad. Det blev 3 år, and still counting som vi säger... Hans mest sedda bild hade 65 miljoner visningar globalt senast han kollade, och den har även förärats att bli bokomslag - självklart har vi med den här. En annan av hans bilder ska bli muralmålning på en husvägg i Toronto, enligt önskemål från arkitektbyrån som ska rita parken. Den har vi också, precis som några andra vi gillar skarpt.

 
 

Art Express Lab AB  |  Stora Säby Gård  |  184 42 ÅKERSBERGA  |  info@artexpress.se